miercuri, 9 ianuarie 2013

S.N. Lazarev -Schimbarea Celorlalti Incepe Cu Schimbarea Noastra

La multi ani si multa sanatate tuturor !

Va invit sa urmariti acest film care printre altele ne indica cum ar trebui sa fim si sa procedam in anumite momente . Trebuie sa-l urmariti de mai multe ori .



Multa sanatate !

2 comentarii:

  1. Comment dat de mine pe pag lui Cabral legat de subiectul: „Azi, pana in ora 09:00 am facut 200 de euro ”

    Ana publicat @18:56 18 January 2013 / Comentariul tau asteapta aprobarea autorului

    Si eu trebuia sa merg azi la Paris tot cu AF1089.
    Cel putin 18 persoane (cate am numarat) au fost lasate “pe dinafara”. Cand am aj in aeroport , pt a nu sta la coada la check-in m-am indreptat direct catre automate pt a-mi face chek-in-ul sg si a scoate biletul. Dupa ce introduc nr biletului electronic, scanez pasaportul …. etc … imi spune Miss “Ana” …… we re not able to issue your boarding pass… please go to check-in desk …… mai fac o data – surpriza : acelasi raspuns. Ok,,, fie ,,,, ma duc la ghiseele de check-in erau 3 : nr 15-17 … cudat… pe ecarnele de deasupra fiecaruia nu scria (cum scrie deobicei) destinatia, nr zbor…. ci la unul scria cu rosu “sky priority” , la altul “customer service” si altul ecranul era pur si simplu negru . In fine…. stau la coada (erau “ceva” oameni) si se mergea f greu…. operatorii se uitau incurcati la monitoarele alea a lor din spatele tejghelei si emiteau cate un bilet fff lent ….
    Era deja ora 6 si cel putin 50 de oameni asteptau la cele 3 randuri … la 7 pleca avionul. . La un mom dat operatorii ridica capul de dupa tejghea si tot intreaba -spun “cine are check-inul facut? cei care il au sa treaca in fatza”. Nimeni nu avea- de aia era asa imbulzeala , lol. Ba unii incercasera sa-l faca de acasa si nu reusisera (era un grup de 3 francezi ei spuneau asta acolo). Mai intreaba…. “nu l-a facut nimeni la automate?” raspuns din multine : “l-am fi facut deja si nu ar fi fost nev sa asteptam la dvs la coad DACA MERGEAU AUTOMATELE” nota : automatele functionau…doar ca nu emiteau bilet pt AF1089 pt ca erau deja mai multe bilete emise in sistem decat locuri in avion- termen pe care l-am invatat azi: OVERBOOKING. I-am intrebat cum se poate ca eu am BILET- cumparat din OCTOMBRIE! ei au spus ca trebuia sa fac chekin online sau sa vin mai devreme la ghiseu (eram cu 1h si 10 min inainte de zbor- so eram destul de devreme si regulamentar!) daca vroiam sa prind loc in avion. Adik acum e ordinea check-inului si e vina mea ca nu am fost prima la rand? si va sa zica- ei au dreptul sa VANDA nshpe locuri in plus si e vina noastra ca nu ne dam coate sa fim primii acolo la tejghea?!? Inaintea mea mai arau 3 pers : o dn’a in varsta – careia i s-a dat bilet , dupa ea un cuplu … ea de vreo 35-40 ani insarcinta cu ditamai “burtica” si cu sotul ei . dupa care eu. Ei! exact la ei s-au “oprit” emiterea locurilor in avion. vero 15 min nimeni de la cele 3 ghisee nu mai zicea nimic desi erau intrebati ce se intampla. dupa care ramane numai un angajat care spune ca noi astia ramasi suntem in OVERBOOKING . I-am intrebat dk e normal… ca nu mi s-a mai intamplat asta si a sp ca “da, deobicei se vand cu 5-6 bilete mai multe dect locuri pt ca se intampla ca unii pasageri sa renunte la zbor si astfel ei Air France-ul se asigura ca avionul pleaca cu toate locurile pline!. asta era imp pt ei : sa fie locurie absolut toate ocupate, nu pasagerii ramasi in aeroport care au platit pt biletul resp ca toti ceilalti (din avion) … pasagerii nu-s imp pt companie…. locurile sunt importante! Si nu erau 5-6 bilete cumparate in plus. Erau CEL PUTIN 18 i-am numarat …. CABRAL- unde erai??? Si multi aveau traseul mai departe de Paris…. Parisul era doar un segment de zbor… si de acolo aveau alt zbor (corelat ca orar) spre destinatia finala. De ex un “baietel” ( ....continuare in urmatorul comment)

    RăspundețiȘtergere
  2. (continuare)...... Erau CEL PUTIN 18 i-am numarat …. CABRAL- unde erai??? Si multi aveau traseul mai departe de Paris…. Parisul era doar un segment de zbor… si de acolo aveau alt zbor (corelat ca orar) spre destinatia finala. De ex un “baietel” f dragalas care zbura spre L.A. (mmm… chiar ca era dragutz)…. earm ochii mei numai pe el (discret, bineinteles!) si se facea ca “absorbeam” f usor toate inf despre si din jurul lui….chiar si cele 2 vb la ghiseu despre destinatia finala….si era si singurel, mmm! in fine … . Tipa insarcinata cu sotul au facut un scandal (pe buna dreptate) cum ca mai aveau cateva ore —- nu se stia deocamdata cate —- de asteptat si ea nu prea putea sa stea in picioare. (apropo… f aiurea ca au luat scaunele din sala pana la intrarea catre ghiseele de chech-in – asta am obs cand ea se aseza pe bagaj si am simtit pe propriile picioruse cat am stat 3 h cand astia noi care au ramas cu biletu “in aer” dar cu “funduletul” pe bagaje, la sol in Otopeni …..si asteptam (dupa ce ni s-a spus « marea veste ») sa fim “redistribuiti” la alte zboruri.
    Ce nu mi s-a parut corect si nici regulamentar cf normelor pe care orice companie aeriana este obligata sa le respecte :
    - n-au anuntat ca e overbooking decat la final cand ceilalti faceau imbarcarea – de ce spun ca au incalcat regulamentul – (asta am aflat ulterior acasa “rasfoind” inf despre OVERBOOKING pe net) cei de la ghisee trebuiau sa spuna DE LA INCEPUT LA TOTI pasagerii ca-s mai multe bilete cump decat locuri si trebuiau- cf normelor-1: SA INTREBE CARE SE OFERA VOLUNTARI pt urmatoarele zboruri si 2:SA MENTIONEZE ca voluntarii vor fi “recompensati” – cum zice ca a fost Cabral pe care nu l-am vazut ))) nici prin aeroport nici la ghiseele 15-17 . in fine … o fi fost mai devreme (dr dca a fost mai devreme ar fi avut deja loc in avion!) si o fi stiut sg doar el ca era overbooking (i-or fi spus lui discret si l-au si rambursat “in culise”- ca era vedeta – si daca facea el scandal- se auzea aiurea numele Air France in presa – ASTA DACA A FOST ACOLO – eu nu l-am vazut nici la coada la tejghelele 15-17, nici printre cei ramasi fara locuri , nici la biroul AF pt recompensare unde am ast vreo 2 h dupa aceea noi astia “abandonati”. Si deh – e “maricel”…. nu cred ca putea fi trecut cu privirea. Sau poate a fost inf de zborul AF1089 de azi si o rel ca pe o experienta personala . in fine , ce mai conteaza ))),? blogul sa « fie » sau sa dea “real life ” .
    Revenim … si dupa scandalul facut de acel cuplu asteptam cu totii la biroul AF pt “redirectionare” pe alte avioane,la alte ore. acolo INCA O NEREGULA (defapt mai multe): NU AM FOST INF DESPRE DREPTURILE PE CARE AVEM – drepturile psagerilor- ASA CUM SUNT OBLIGATI S-O FACA cand ceva nu decurge normal ( de exL intarzieri, anulari etc… SI overbookinguri!!!). NU NE-AU SP CA AVEM DREPTUL LA RAMBURSARI (asa cum zice Cabral ca i s-au dat) – si repet – nu l-am vazut nici la checkin , nici la biroul af unde eram fost toti cei ramasi in aeroport . Nu ne-au sp ca avem dr la ANULAREA ZBORULUI CU RAMBURSAREA TOTALA , CA … in fct de nr de ore pana la urm zbor AVEM DR LA ANUMITE PRIVILEGII …. in fine …. ne-au spus doar in fct de fiecare care unde mergea ca leg urmatoare e cu zborul x la ora y! … NIMIC DE RAMBURSARI, DESPAGUBIRI SI ALTE DREPTURI. INCALCARE GRAVA A REGULAMENTULUI FATA DE DREPTURILE PASAGERILOR!
    ACUM SUNT OK! eram pachet de nervi inabushiti la aeroport vb aia :” sunt inofensiv dar gandul meu e criminal” (Parazitii). dar …. pana la urma face bine o vorbaraie aici pe browser catre necunoscuti. acum kiar ca sunt mai bine . Terapie terminata ! Va multumesc ca m-ati “citit” ! .

    Numai bine si week-end placut!


    comment 2 pe pag lui Cabral: Ana publicat @19:08 18 January 2013 /Comentariul tau asteapta aprobarea autorului

    he he,,,, fie vb intre noi Cabral —- nu cred c-o sa afisezi , cel putin nu IN INTREGIME, mesajul anterior

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa spuneti care este parerea voastra despre subiectele dezbatute pe acest blog si sa faceti propuneri de subiecte !